среда, 18. јул 2012.

Je li doslo vreme za akciju?





Je li vreme, Lotito? Nadam se da je jeste. Vreme za tranfer akciju. Naime, Peskara je prodala Veratija PSŽ-u, dobila nepoznatu sumu (uglavnom, veliku, zato što su to budale koje imaju novca), tako da je sada, najverovatnije, u mogućnosti da izvede trostruku kupovinu (ili bar deo nje) u Rimu. U pitanju je trio Flokari - Fodja - Karico. Iako sam, duboko u sebi, protiv prodaje Flokarija, rekao bih "si" toj akviziciji, ukoliko bi to otvorilo mesta mladom Guidetiju. Da se ne zavaravamo, Floka nije vrhunski kalibar, ali je baš dovoljnog kalibra za Lacio. Još kada se setimo sezone 2009/10, kada nas je bezmalo sam izvukao iz ponora ispadanja. Jednostavno, simpatičan momak. Ali, na fudbalskom tržištu, vredan. Po pitanju Fodje i Karica sam ravnodušan, ali oni i ovako ne figuriraju u prvom timu.

Peskari očajnički trebaju pojačanja. Prema onome što sam video, njihov tim je daleko od potrebnog za iole kompetetivno prvoligaško takmičenje. U pitanju su veterani Serije B, ili golobrada klinčadija. Floka, Fodja i Karico bi bili predvodnici te ekipe. Unovči Lotito, kupuj Guidetija, a za Balzaretija ćemo morati da se organizujemo i zajedničkim snagama izvučemo iz "doma" Mafije.

Elem, šalu na stranu, u ovim trenucima se održava sastanak u Milanu, između Lotita i direktora Palerma, Perinetija. Ukoliko momci sa LLSN-a nisu patološki lažovi, večeras bi mogli da saznamo dosta toga o sudbini Balzaretija. Na stolu je 3 miliona evra.


A sada i jedan ufficiale. Ono što se očekuje nedeljama, dobilo je svoju potvrdu. Antonio Kandreva je otkupljen od Udinezea, te je postao igrač Lacija i formalno-pravno. Benvenuto Antonio, po drugi put.

Do sledećeg pisanja, FORZA LAZIO!

Нема коментара:

Постави коментар