субота, 14. јул 2012.

Pocelo je, pocelo

Današnji tekst neće biti previše dugačak, pre svega zato što ne osećam potrebu da sada nešto posebno tupim, a drugo, nema mnogo vesti o našem Laciju zadnjih par dana.

Momci su se povukli u Dolomite, u gradić Auronco di Kadore, kako bi obavili bazične pripreme za narednu sezonu. Danas je započet i niz prijateljskih i pripremnih utakmica, protiv lokalne ekipe. Momci su dobili 14:0, mada taj rezultat nije ni najmanje bitan. Najbitnije je da se novi igrači uklope u kolektiv, da se ceo kolektiv stavi u službu novog trenera i da momci uđu u trenažni proces, kako bi potpuno spremni dočekali pakleni ritam u sezoni.

Ne mogu previše pričati o samoj utakmici, pošto nisam bio u prilici da je odgledam, ali iz reportaža vidim da su Kandreva i Gonzales najviše pokazali, Ledezma je dao naznake zašto je "unikatan" igrač u našem timu, Zarate je postigao gol, koji će, nadam se, nagovestiti uspešnu sezonu. Rimejk debitantske, nadam se.
Uz nabrojane, golove su još dali Mauri, Roci, Alfaro, Hernanes i Kozak.

Sledeći meč igramo 20. jula, takođe protiv jedne lokalne ekipe.

Što se tiče našeg merkata, posle brodoloma sa Jilmazom, vlada zatišje. Najviše se pominje Džon Guideti, mladi Šveđanin, inače italijansko-kenijskog porekla. Kada zaustavite smeh, pročitajte ponovo.
Ne poznaju mu se kenijski koreni


I želim da se zahvalim forumu navijača Lacija sa Balkana, gde pronalazim sve filtrirane vesti koje se tiču Lacija.

Нема коментара:

Постави коментар